Tok Tok I

225,00

  • Techniek Metaal
  • Afmeting 45 x 40 x 20 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 6,75 p/maand
  • U spaart 4,50 p/maand
Huur voor € 6,75 p/m
Artikelnummer: AHDRE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Tok Tok I – kleurrijk tuinbeeld van Jorg Ridderbusch

Ontdek Tok Tok I, een fantastisch en kleurrijk tuinbeeld gecreëerd door de gerenommeerde kunstenaar Jorg Ridderbusch. Dit unieke kunstwerk is een echte eye-catcher en een prachtige toevoeging aan elke tuin of buitenruimte.

Uniek en authentiek

Tok Tok I is niet zomaar een beeld; het is een kunstwerk voorzien van een certificaat van echtheid. Dit garandeert de authenticiteit en uniciteit van het kunstwerk, wat het een waardevolle aanvulling maakt op uw kunstcollectie.

Geschikt voor buiten

Dit beeld is speciaal ontworpen om ook buiten geplaatst te kunnen worden. Het materiaal en de afwerking zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor het zijn schoonheid en integriteit behoudt, ongeacht het seizoen.

Te bezichtigen in onze galerie

Wilt u Tok Tok I eerst in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie in Amersfoort. Hier kunt u het kunstwerk van dichtbij bekijken en de details en kleuren in al hun pracht ervaren. Uiteraard is het beeld zowel te koop als te huur.

Online beschikbaar

Heeft u geen mogelijkheid om naar de galerie te komen? Geen probleem! Tok Tok I is ook online te koop. Na ontvangst van uw betaling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Voeg een vleugje kleur en artistieke flair toe aan uw tuin met Tok Tok I van Jorg Ridderbusch. Bestel nu en geniet binnenkort van dit prachtige kunstwerk in uw eigen buitenruimte.