Hippe Hendrik (verkocht)

Verkocht

Artikelnummer: SPITT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Hippe Hendrik: kleurrijk tuinbeeld van Jorg Ridderbusch

Ontdek Hippe Hendrik, een bijzonder en kleurrijk tuinbeeld van de gerenommeerde kunstenaar Jorg Ridderbusch. Dit unieke kunstwerk is een echte eye-catcher en voegt een vleugje artistieke flair toe aan elke tuin of buitenruimte.

Afmetingen en specificaties

Het beeld heeft een breedte van 45 cm, een hoogte van 165 cm inclusief sokkel, en een diepte van 70 cm. Deze indrukwekkende afmetingen maken het een opvallend stuk dat zeker de aandacht trekt.

Uniek kunstwerk met certificaat van echtheid

Hippe Hendrik is een uniek kunstwerk en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit zorgt ervoor dat u een origineel werk van hoge kwaliteit in handen heeft.

Geschikt voor buitengebruik

Dit kunstwerk is niet alleen een prachtige toevoeging voor binnenshuis, maar kan ook zonder problemen buiten worden geplaatst. Het materiaal en de afwerking zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor het beeld zijn schoonheid behoudt.

Te bezichtigen in onze galerie

Hippe Hendrik is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. U kunt het kunstwerk daar in alle rust bekijken voordat u een beslissing neemt. Daarnaast is het beeld zowel te koop als te huur, en kunt u het gratis op zicht krijgen.

Online beschikbaar

Onze kunstwerken, inclusief Hippe Hendrik, zijn ook online te koop. Na ontvangst van de betaling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Bezoek Amersfoort Art en laat u betoveren door de kleurrijke creaties van Jorg Ridderbusch. Hippe Hendrik wacht op u!