Café V

675,00910,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,25 p/maand
  • U spaart 13,50 p/maand
Huur voor € 20,25 p/m
Artikelnummer: CUELI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek het schilderij ‘Café V’ van Caspar van Houten

Een kunstwerk op linnen

‘Café V’ is een prachtig origineel schilderij van de getalenteerde Belgische kunstenaar Caspar van Houten. Dit kunstwerk is geschilderd op hoogwaardig linnen, waarbij zelfs de zijkanten zijn meegeschilderd voor een naadloze afwerking. Het schilderij wordt geleverd met een ophangsysteem, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Voor een extra verfijnde uitstraling kunt u ervoor kiezen om het schilderij te laten inlijsten in een strakke, zwarte baklijst.

Authenticiteit gegarandeerd

Elk kunstwerk van Caspar van Houten, inclusief ‘Café V’, wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit certificaat bevestigt de authenticiteit en de unieke waarde van het schilderij, waardoor u met zekerheid een origineel kunstwerk in huis haalt.

Beschikbaar in galerie en online

‘Café V’ is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar via onze kunstuitleen. Daarnaast kunt u dit schitterende schilderij ook eenvoudig online aanschaffen via onze webshop.

Over de kunstenaar: Caspar van Houten

Een Vlaamse kunstenaar

Caspar van Houten (Antwerpen, 1966) is een gerenommeerde Belgische kunstenaar die trouw is gebleven aan zijn Vlaamse roots. Hij woont en werkt nog steeds in Vlaanderen, waar hij zijn artistieke visies tot leven brengt.

Van docent tot kunstenaar

Na zijn academische opleiding koos Caspar aanvankelijk voor een andere loopbaan. Hij werkte eerst als docent beeldende vakken in het voortgezet onderwijs en later als grafisch vormgever bij diverse bedrijven. Pas in de afgelopen jaren heeft hij zich volledig toegelegd op de schilderkunst, wat heeft geleid tot een indrukwekkende ontwikkeling in zijn werk.

Unieke stijl en creativiteit

Caspar van Houten heeft een duidelijke en herkenbare signatuur ontwikkeld in zijn schilderijen. Hij maakt gebruik van eenvoudige vormen, stevige contouren en vooral heldere, felle kleuren. De nachtelijke stilte is zijn favoriete moment om zijn creativiteit op het maagdelijk witte canvas los te laten.

Bezoek onze galerie in Amersfoort of bekijk ‘Café V’ online en laat u betoveren door de unieke stijl en het vakmanschap van Caspar van Houten.