Mr. Gianni Versace

4.450,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 94 x 149 cm
  • Oplage 10
  • Kunstuitleen 133,50 p/maand
  • U spaart 89,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 445,00 rentevrij
Huur voor € 133,50 p/m
Artikelnummer: RWVQJ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen

Beschrijving

Mr. Gianni Versace is een bijzonder mooi kunstwerk van Van Apple. Het kunstwerk is vervaardigd met diverse materialen en overgoten met een dikke laag epoxyhars voor een verbluffend effect. Gemaakt in een exclusieve oplage van 10 stuks, die allemaal nét iets anders zijn. Het kunstwerk is gemaakt op dibond met daarachter een aliminuim frame waar het aan op kan worden gehangen. Het krijgt hierdoor een beetje een zwevend effect. Heel stijlvol. Uiteraard voorzien van certificaat van echtheid. Ook online te koop. Na ontvangst van de bestelling nemen wij z.s.m. contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Levertijd 1-2 werkdagen. Bezorgkosten Nederland en België € 39,95.

Diederik van Appel was lange tijd actief als agent van Nederlandse kunstenaars  op tentoonstellingen over de hele wereld. Tijdens zijn reizen kreeg hij meer en meer het gevoel en de drang om zijn eigen creativiteit tot uitdrukking te brengen. Geïnspireerd door zijn ervaring, zijn artistieke inzicht en zijn passie voor kunst heeft zijn eigen pop art ontwikkeld.   Zijn kunst is een combinatie van digitale technieken met fotografie als uitgangspunt. Hij gebruikt bladgoud, veel kleur en diverse andere items. De uiteindelijke bewerking met epoxy zorgt ervoor dat er een prachtig 3-D effect ontstaat.

Noot: door het gebruik van epoxiehars in de kunstwerken laten deze zich moeilijk fotograferen. Met zekerheid kunnen wij stellen dat de werken in het echt vele malen mooier uitkomen dan op de site. Wij nodigen u dan ook van harte uit de werken van Van Apple in onze galerie te komen bekijken. Alle getoonde kunstwerken zijn aanwezig.