Liberation

3.750,00

  • Techniek Mixed media op paneel
  • Afmeting 100 x 150 cm
  • Oplage 7
  • Kunstuitleen 112,50 p/maand
  • U spaart 75,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 375,00 rentevrij
Artikelnummer: UPZNM Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Wederom een bijzonder kunstwerk van  Van Apple. Het kunstwerk is vervaardigd met diverse materialen. Zo zijn de sterren van de vlag uitgesneden, op het werk gezet en overgoten door epoxyhars voor een verbluffend effect. Bekijk ook de detailfoto’s. Gemaakt in een exclusieve oplage van 7 stuks, die allemaal nét iets anders zijn. Het kunstwerk zit op een dik houten frame van 4cm dik en is  voorzien van ophangsysteem, het kan dus zo aan de muur!  Uiteraard voorzien van certificaat van echtheid. Beschikbaar in onze kunstuitleen maar ook online te koop. Na ontvangst van de bestelling nemen wij z.s.m. contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Levertijd 1-2 werkdagen. Bezorgkosten Nederland en België € 39,95. (Worldwide shipping! Please contact us)

Diederik van Appel was lange tijd actief als agent van Nederlandse kunstenaars  op tentoonstellingen over de hele wereld. Tijdens zijn reizen kreeg hij meer en meer het gevoel en de drang om zijn eigen creativiteit tot uitdrukking te brengen. Geïnspireerd door zijn ervaring, zijn artistieke inzicht en zijn passie voor kunst heeft zijn eigen pop art ontwikkeld.   Zijn kunst is een combinatie van digitale technieken met fotografie als uitgangspunt. Hij gebruikt bladgoud, veel kleur en diverse andere items. De uiteindelijke bewerking met epoxy zorgt ervoor dat er een prachtig 3-D effect ontstaat.

Noot: door het gebruik van epoxiehars in de kunstwerken laten deze zich moeilijk fotograferen. Met zekerheid kunnen wij stellen dat de werken in het echt vele malen mooier uitkomen dan op de site. Wij nodigen u dan ook van harte uit de werken van Van Apple in onze galerie te komen bekijken. Alle getoonde kunstwerken zijn aanwezig.

Momenteel zijn wij gesloten.

Dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend van 09:30 tot 17:00 uur.
Wij zijn ook op afspraak geopend.