Skyline

3.500,00

  • Kunstuitleen 105,00 p/maand
  • U spaart 70,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 350,00 rentevrij
Artikelnummer: MFXIY Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Geweldig (groot!) kunstwerk van George Heidweiller.  Geschilderd op kwaliteitslinnen met acrylverf en gebruikmakend van diverse sjabloontechnieken. Het kunstwerk is recentelijk ingelijst in een fraaie zwarte baklijst met zilveren top, heel stijlvol! Het betreft een uniek stuk en wordt uiteraard geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Levertijd 1-2 dagen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

George Heidweiller (Beverwijk, 15 mei 1963) is een Nederlands kunstenaar. Heidweiller groeide grotendeels op buiten Nederland in New York, Curaçao en Suriname alvorens de familie terugkeerde naar Nederland. Hij begon in 1981 aan zijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Na afronding van zijn opleiding vestigde hij zich in Amsterdam. Naast zijn eigen werk assisteerde hij Herman Brood met het beschilderen van tramlijn 2 in opdracht van Fame. Hij heeft voor Marco Borsato diens merchandising ontworpen en hij heeft ontworpen voor kledingmerk ART 4 Use.

De kunstwerken van George Heidweiller zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.

 

Momenteel zijn wij gesloten.

Dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend van 09:30 tot 17:00 uur.
Wij zijn ook op afspraak geopend.