Ziggy

1.995,002.995,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: OTWMX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Exclusief bij Amersfoort Art bestaat de mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer op verschillende formaten te kopen of te huren. Zo past het werk altijd optimaal bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn in een kleine oplage van maximaal 25 stuks verkrijgbaar.

Ziggy is een boeiend kunstwerk van Karin Vermeer. Een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen. Het gebruik van de warme kleuren en goudtinten tezamen met structuurpasta’s levert een intrigerend geheel op. Wat gebeurt er allemaal op het doek en rondom haar hoofd. Het nodigt je uit om op onderzoek uit te gaan met je ogen en je handen. Karin maakt gebruik van kwaliteitslinnen waarbij op de zijkanten is doorgeschilderd. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur! De kunstwerken van Karin worden met de hand vervaardigd en zijn allemaal net een beetje anders. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland! Wij nodigen u van harte uit in onze galerie in Amersfoort. Neem gerust contact met ons op welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Karin: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25  stuks, genummerd en gesigneerd.’