All Together Now

1.295,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 106 x 146 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 38,85 p/maand
  • U spaart 25,90 p/maand
  • Inclusief Baklijst
Huur voor € 38,85 p/m
Artikelnummer: HIEJT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Dit prachtige figuratieve schilderij is een uitzonderlijk groot kunstwerk van Jochem de Graaf, zo groot maakt hij ze zelden. Het schilderij is fraai ingelijst met een zwart/zilveren baklijst en meet in totaal 106x146cm. Olieverf op linnen waarvan de zijkanten van het werk zijn doorgeschilderd. Het kan dus zo aan de muur! Mooi gelaagd werk waarbij de verf duidelijk en dik zichtbaar is voor een geweldig effect. Met zekerheid kunnen wij stellen dat de kleuren van dit kunstwerk in het echt nog mooier en levendiger zijn. Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootse, maar zeker de mooiste collectie schilderij van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te zien in onze galerie. U bent van harte welkom!

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Schilderen is zijn grote passie en hij is een typisch voorbeeld van een autodidact. Zijn manier van werken en materiaal gebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen: het reliëf geeft een enorme dieptewerking. Door lichtinval en schaduwwerking wordt dit nog eens benadrukt.
Jochem heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast de (vrouwen) figuren schildert ook hij ook graag bloemen, landschappen en steden/dorpjes.  Allen in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allen vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan. Met kleinere hulpmiddelen volgt de verfijning.

Schilderijen van Jochem de Graaf kopen of huren of eerst gratis op zicht?

De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.