Let Me Be I

2.195,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 10
  • Kunstkoopregeling 10 X 219,50 rentevrij
Artikelnummer: PVSMN Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Amersfoort Art beschikt over een grote collectie kunstwerken van Hans Jochem Bakker. U bent van harte welkom in onze galerie in Amersfoort. Dit bijzonder mooie kunstwerk van Hans Jochem Bakker is vervaardigd in een beperkte oplage van 10 stuks. Mixed media op dibond, waar je de acrylstreken haast kunt voelen!. Het geheel is overgoten met een laag epoxyhars voor een verbluffend effect. Voorzien van een aluminium kwaliteitsframe aan de achterzijde. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur! Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Ook online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour. Levertijd 1 à 2 werkdagen.

Hans Jochem Bakker (1948) woont en werkt in Nederland. Hij is een autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door kunstenaars als Salvador Dalí, Miró en Picasso heeft hij delen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn thematiek, zoals een bijzondere belangstelling voor stieren gevechten, vogels, paarden en vrouwen.

In zijn vroegere periode trad hij voornamelijk in het voetspoor van Salvador Dali, zich bedienend van thematiek vol van mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Dat leverde zeer gedetailleerde, buitengewoon knap geschilderde visioenen op. Zijn werkwijze werd hierna expressionistisch. De kunstenaar had zich bevrijd van zijn zelf aangelegde dwangbuis en uit het nieuwe werk sprak van meet af aan de tomeloze vreugde over die bevrijding.

Zo spontaan mogelijk, eerlijk, recht uit gepassioneerde kunstenaarshart. Alles is in beweging, en dat is ook de belangrijkste reden om te blijven schilderen. Daarmee wordt de schilderhandeling compleet en wordt het schilderij een eenheid van vorm, kleur en beweging.