Café I

625,00850,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: BIXRL-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Mooi origineel schilderij van Caspar van Houten. Geschilderd op linnen, waarvan de zijkanten zijn doorgeschilderd. Voorzien van ophangsysteem. Het kan dus zo aan de muur maar het is ook mogelijk dit fraaie kunstwerk te voorzien van een strakke, zwarte baklijst. Voorzien van certificaat van echtheid. Dit kunstwerk is te bezichtigen in de galerie in Amersfoort en beschikbaar via onze kunstuitleen. Ook is het mogelijk dit schilderij online aan te kopen. De bezorgkosten in Nederland en België bedragen € 39,95. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Caspar van Houten (Antwerpen, 1966) is een Belgisch kunstenaar. Hij is altijd trouw gebleven aan ‘zijn’ Vlaamse Land en woont en werkt daar nog steeds. Caspar heeft na zijn academische opleiding eerst een geheel andere loopbaan gekozen en ontwikkeld dan zijn huidige professie als kunstenaar. In eerste instantie werkte hij als docent beeldende vakken in het voortgezet onderwijs en later als grafisch vormgever bij enkele bedrijven.

De afgelopen jaren is Caspar zich heel intensief gaan bezighouden met de schilderkunst. Zijn werk heeft zich daardoor sterk ontwikkeld. Caspar is in staat gebleken een duidelijk herkenbare signatuur aan zijn werk te verbinden. Simpele vormen, stevige contouren en vooral het gebruik van helder, felle kleuren zijn hiervoor verantwoordelijk.