USA Old 100 Dollar

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: KAVRQ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Art Candy Toffee – USA Old 100 Dollar is een mooi beeld gemaakt door Ad van Hassel. Het betreft een fraai afgewerkt beeld waarin een oud biljet van 100 Dollar is gevouwen. De Art Candy Toffee is gemaakt van liquid gloss voor een mooi, hoogglans effect en is geplaatst op een RVS sokkel. De hoogte van het beeld is 33cm. Verpakt in een fraaie houten geschenkdoos. Voor 12.00 uur besteld > volgende werkdag in huis. Gratis verzending in Nederland (België €8,95).

Dit beeld in het echt zien? Bezoek onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort.

Op zoek naar een grotere maat? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ad van Hassel (Roosendaal 1953) is een Nederlandse kunstenaar die in 1980 begon met schilderen, na jaren verschillende creatieve disciplines doorlopen te hebben. Hij begon in 1983 twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 gebruikt Ad de zeefdruk, niet alleen voor zijn eigen werk, maar ook voor het werk van andere kunstenaars. Zo was hij 12 jaar de vaste drukker van Herman Brood, maar ook anderen zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem maakten van zijn ambachtelijke vakkennis gebruik.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille richtte Ad zijn kennis en specialiteit op een nieuwe techniek, het CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen waarmee de waanzinnige gekleurde sculpturen gemaakt worden. De vraag naar de kunstwerken die Ad momenteel maakt is bijzonder groot en vinden hun weg naar kunstliefhebbers in binnen- en buitenland.