Trade En El Prado (verkocht)

3.500,00

  • Techniek Gemengde technieken op linnen
  • Afmeting 115 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstkoopregeling 10 X 350,00 rentevrij
Artikelnummer: LPFMG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Trade En El Prado (namiddag in het weiland) is een absoluut topstuk van Angeles Nieto! Dit originele schilderij is gemaakt met acrylverf op hout. Angeles heeft het verder bewerkt met o.a. inkt, touw en oliepastel. De zijkanten van het werk zijn doorgeschilderd, het kan dus zo aan de muur! Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Mocht u dit werk willen bezichtigen in de galerie, neem dan gerust even contact met ons op.

Angeles Nieto (Madrid, 1963) is een Spaanse kunstenares. De werken van haar hebben iets gemeenschappelijks: levendigheid, een eigenschap die zij ook persoonlijk uitstraalt. Zuidelijke invloeden zoals helder licht, transparantie, opgewektheid die het zonlicht verspreidt. Een hele eigen stijl waarin vooral haar kleurgebruik opvalt, weloverwogen en tegelijkertijd uitbundig. Het mediterrane zonnetje lijkt te schijnen in haar werk. De schilderijen zijn uitbundig, kleurrijk, vol emotie en lijken dromen te bevatten. Laat je hart spreken is haar motto en dat is te zien aan haar bijzondere werk waar je nooit zomaar aan voorbij loopt. Ze vervaardigt het werk als een spel, een gesprek tussen wat geschilderd is en wat er nog geschilderd moet worden, altijd op zoek naar het evenwicht.

“Wij zijn stof (materie) van de sterren. Ons lichaam is gemaakt van dezelfde materie, ons spirituele leven ook. Wij vormen samen onderdeel van het universum, wij zijn ook sterren. De sterren (hemellichamen), de droomwereld, of het kunnen vliegen als expressie van vrijheid komen vaak terug in mijn beelden.”

Amersfoort Art beschikt over een mooie collectie schilderijen, zeefdrukken, monotypes en bronswerken van Angeles Nieto.