Canto Mananero (ochtend lied)

2.095,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 80 x 80 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 62,85 p/maand
  • U spaart 41,90 p/maand
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 209,50 rentevrij
Huur voor € 62,85 p/m
Artikelnummer: ZTCJJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Zeer fraai werk van de befaamde kunstenaar Angeles Nieto. Het betreft een uniek exemplaar, acryl op linnen voorzien van een fraaie strakke baklijst.  Dit kunstwerk is te zien in onze galerie in Amersfoort en ook beschikbaar via onze Kunstuitleen. Tevens online te bestellen. Vandaag voor 12.00 uur  besteld, volgende werkdag in huis.

Angeles Nieto (Madrid, 1963) is een Spaanse kunstenares. De werken van haar hebben iets gemeenschappelijks: levendigheid, een eigenschap die zij ook persoonlijk uitstraalt. Zuidelijke invloeden zoals helder licht, transparantie, opgewektheid die het zonlicht verspreidt. Een hele eigen stijl waarin vooral haar kleurgebruik opvalt, weloverwogen en tegelijkertijd uitbundig. Het mediterrane zonnetje lijkt te schijnen in haar werk. De schilderijen zijn uitbundig, kleurrijk, vol emotie en lijken dromen te bevatten. Laat je hart spreken is haar motto en dat is te zien aan haar bijzondere werk waar je nooit zomaar aan voorbij loopt. Ze vervaardigt het werk als een spel, een gesprek tussen wat geschilderd is en wat er nog geschilderd moet worden, altijd op zoek naar het evenwicht.

“Wij zijn stof (materie) van de sterren. Ons lichaam is gemaakt van dezelfde materie, ons spirituele leven ook. Wij vormen samen onderdeel van het universum, wij zijn ook sterren. De sterren (hemellichamen), de droomwereld, of het kunnen vliegen als expressie van vrijheid komen vaak terug in mijn beelden.”

Amersfoort Art beschikt over een mooie collectie schilderijen, zeefdrukken, monotypes en bronswerken van Angeles Nieto.

SCHILDERIJEN VAN ANGELES NIETO KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Angeles Nieto zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.