Towards Sky

3.425,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 80 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 342,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 102,75 p/maand
  • U spaart 68,50 p/maand
Huur voor € 102,75 p/m
Artikelnummer: XAWQT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Towards sky: een kunstwerk van Yulia Muravyeva

Het schilderij ‘Towards Sky’ van Yulia Muravyeva is een uniek kunstwerk dat direct de aandacht trekt. Met haar kenmerkende dikke verflagen komen de bloemen tot leven, bijna alsof ze uit het doek naar voren springen. De zijkanten van het schilderij zijn zorgvuldig afgewerkt, waardoor het werk direct aan de muur kan worden gehangen. Elk stuk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is beschikbaar voor zowel kunstuitleen als online aankoop.

Een mix van modern en klassiek

Hoewel Yulia Muravyeva’s stijl steeds moderner en abstracter wordt, zijn er nog altijd subtiele hints van haar klassieke achtergrond zichtbaar. De textuur van haar bloemen voegt een extra dimensie toe aan haar werken, die echter moeilijk vast te leggen is op foto’s. Daarom nodigen we u van harte uit om haar kunstwerken persoonlijk te komen bewonderen in onze galerie. Hier heeft u ook de mogelijkheid om een kunstwerk op zicht mee naar huis te nemen.

Schilderijen van Yulia Muravyeva kopen of huren

De bloemschilderijen van Yulia Muravyeva zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.