The Field Of Love (verkocht)

Verkocht

Artikelnummer: UDIXT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

The Field of Love – een uniek bloemenkunstwerk van Yulia Muravyeva

Beschrijving van het kunstwerk

The Field of Love is een prachtig vierkant schilderij van bloemen, gecreëerd door de getalenteerde kunstenares Yulia Muravyeva. Dit unieke stuk kenmerkt zich door de dikke verflagen waarmee de bloemen zijn geschilderd, waardoor het kunstwerk een levendige en dynamische uitstraling krijgt. De zijkanten van het schilderij zijn volledig doorgekleurd, wat betekent dat het direct aan de muur kan worden opgehangen zonder dat een lijst nodig is. Bij aankoop ontvang je een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit van dit kunstwerk onderstreept.

Over de kunstenares

Yulia Muravyeva, geboren in Rusland en sinds 2010 woonachtig in Nederland, heeft haar ouders al op jonge leeftijd verrast met haar aanleg voor tekenen en schilderen. Haar fascinatie voor het mixen van kleuren begon al in haar jeugd. Yulia studeerde aan de universiteit voor tekenleraar in de klassieke kunsten, waar ze schilderijen restaureerde en iconen schilderde. Haar schilderijen zijn uniek herkenbaar door de levendige en vrolijk gekleurde bloemenvelden.

Yulia hanteert een abstracte stijl waarbij bloemknoppen met dikke verflagen op het doek liggen, maar ook een gedetailleerdere stijl. De achtergronden vertonen prachtige kleurovergangen en brengen een positieve, warme sfeer over. Hoewel haar werk steeds moderner en abstracter wordt, zijn er soms nog subtiele verwijzingen naar de klassieke kunst te ontdekken. De dikte van de bloemen geeft de kunstwerken een extra dimensie, wat lastig vast te leggen is op foto’s.

Kopen of huren via Amersfoort Art

Wil je een schilderij van Yulia Muravyeva kopen of huren, of eerst vrijblijvend bekijken? Amersfoort Art biedt de mogelijkheid om de bloemschilderijen te kopen of te huren via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt als spaartegoed, waarmee je het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als je toe bent aan iets nieuws, kun je met je spaartegoed een ander kunstwerk kopen of huren. De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor de voorwaarden kun je terecht op onze website.

Je bent van harte uitgenodigd om de kunstwerken persoonlijk in de galerie te bewonderen of een kunstwerk op zicht mee te nemen. Bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie en ontdek de prachtige werken van Yulia Muravyeva.