The Field Of Love

2.395,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 90 x 90 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 71,85 p/maand
  • U spaart 47,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 239,50 rentevrij
Huur voor € 71,85 p/m
Artikelnummer: UDIXT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

The Field of Love is een prachtig vierkant schilderij van bloemen, gecreëerd door Yulia Muravyeva en natuurlijk een uniek stuk. De bloemen zijn zeer dik geschilderd, waardoor het kunstwerk nog meer tot leven lijkt te komen. De zijkanten van het schilderij zijn volledig doorgekleurd, waardoor het direct aan de muur kan worden opgehangen. Bij aankoop ontvang je een certificaat van echtheid. Het kunstwerk is beschikbaar voor verhuur in onze kunstuitleen en kan ook online worden aangeschaft. Zodra we je bestelling ontvangen, nemen we snel contact met je op om een bezorgafspraak te plannen. Verzekerde verzending binnen Nederland kost €39,95 (voor andere landen is dit op aanvraag). De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen.

Yulia Muravyeva, geboren in Rusland en sinds 2010 woonachtig in Nederland, verraste haar ouders met haar aanleg voor tekenen en schilderen. Vooral het mixen van kleuren fascineert haar al sinds haar jeugd. Ze studeerde aan de universiteit voor tekenleraar in de klassieke kunsten, restaureerde schilderijen en schilderde iconen. Haar schilderijen zijn uniek herkenbaar; de bloemenvelden zijn altijd levendig en vrolijk gekleurd. Yulia hanteert een abstracte stijl waarbij bloemknoppen met dikke verflagen op het doek liggen, maar ook een gedetailleerdere stijl. De achtergronden vertonen prachtige kleurovergangen en brengen een positieve, warme sfeer over. Hoewel haar werk steeds moderner en abstracter wordt, zijn er soms nog subtiele verwijzingen naar de klassieke kunst te ontdekken. De dikte van de bloemen geeft de kunstwerken een extra dimensie, wat lastig vast te leggen is op foto’s. Je bent van harte uitgenodigd om de kunstwerken persoonlijk in de galerie te bewonderen of een kunstwerk op zicht mee te nemen.

Wil je een schilderij van Yulia Muravyeva kopen of huren, of eerst vrijblijvend bekijken? Amersfoort Art biedt de mogelijkheid om de bloemschilderijen te kopen of te huren via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt als spaartegoed, waarmee je het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als je toe bent aan iets nieuws, kun je met je spaartegoed een ander kunstwerk kopen of huren. De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor de voorwaarden kun je terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.