Silent Heart

2.650,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 60 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 79,50 p/maand
  • U spaart 53,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 265,00 rentevrij
Huur voor € 79,50 p/m
Artikelnummer: BXTOH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Silent Heart: een uniek bloemenschilderij van Yulia Muravyeva

Silent Heart is een adembenemend langwerpig bloemenschilderij van de getalenteerde kunstenaar Yulia Muravyeva. Dit unieke kunstwerk trekt direct de aandacht door de dik opgezet bloemen, waardoor het schilderij een driedimensionaal effect krijgt en nog meer tot leven komt. De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd, wat betekent dat het direct klaar is om aan de muur te hangen. Silent Heart wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit garandeert. Dit kunstwerk is zowel beschikbaar in onze kunstuitleen als online te koop.

Over de kunstenaar: Yulia Muravyeva

Yulia Muravyeva, geboren in Rusland en sinds 2010 woonachtig in Nederland, ontdekte al op jonge leeftijd haar passie voor tekenen en schilderen. Haar talent voor het mengen van kleuren fascineerde haar vanaf haar prille jeugd. Yulia volgde een studie voor tekenleraar in de klassieke kunsten aan de universiteit en specialiseerde zich in het restaureren van schilderijen en het schilderen van iconen. Haar schilderijen zijn herkenbaar uit duizenden door hun frisse en vrolijke kleuren.

Yulia’s werk varieert van abstracte bloemenschilderijen met dikke lagen verf tot gedetailleerdere stijlen. De achtergrond van haar schilderijen bevat altijd prachtige kleurovergangen, die een positief en warm gevoel uitstralen. Haar stijl evolueert voortdurend en wordt steeds moderner en abstracter, hoewel er soms nog klassieke elementen in haar werken te ontdekken zijn. De dikte van de bloemen geeft haar kunstwerken een extra dimensie, wat moeilijk vast te leggen is op foto. Daarom nodigen we je graag uit om haar werken in onze galerie te komen bezichtigen of een kunstwerk op zicht mee te nemen.

Schilderijen van Yulia Muravyeva kopen of huren?

De bloemenschilderijen van Yulia Muravyeva zijn bij Amersfoort Art zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van je spaartegoed, waarmee je het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Wil je na verloop van tijd iets anders? Gebruik je spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem je spaartegoed mee! De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website en ontdek de mogelijkheden.