Ours Blanc – Les Fleurs

3.650,00

  • Techniek Handbeschilderd polystone
  • Afmeting 35 x 67 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 109,50 p/maand
  • U spaart 73,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 365,00 rentevrij
Huur voor € 109,50 p/m
Artikelnummer: FLXTD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek het unieke kunstwerk: Ours Blanc – Les Fleurs

Een kunstwerk van Yulia Muravyeva

Yulia Muravyeva heeft de iconische Ours Blanc van François Pompon op een unieke manier heruitgevonden. Dit kunstwerk, getiteld “Ours Blanc – Les Fleurs”, combineert de klassieke elegantie van Pompon met de kenmerkende 3D-bloemen van Yulia. Het beeld is een indrukwekkend stuk met een hoogte van 35 cm en een gewicht van maar liefst 15 kg.

Over François Pompon

François Pompon (1920 – 1933) heeft een groot deel van zijn leven gewerkt in dienst van andere kunstenaars. Van 1890 tot 1895 was hij chef d’atelier van Rodin en daarna assisteerde hij tot 1916 René de Saint-Mareaux. Zijn zoektocht naar een eigen stijl werd beïnvloed door het opkomende Japonisme en zijn bewondering voor de Egyptische kunst. Pas op zijn 67e brak hij door met zijn beroemde ijsbeer.

Authenticiteit en uniciteit

“Ours Blanc – Les Fleurs” is een uniek exemplaar en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit prachtige beeld is zowel in onze galerie in Amersfoort te bewonderen als online te bestellen.

Over de kunstenaar: Yulia Muravyeva

Yulia Muravyeva, geboren in Rusland en sinds 2010 woonachtig in Nederland, ontdekte al op jonge leeftijd haar talent voor tekenen en schilderen. Ze volgde een studie voor tekenleraar in de klassieke kunsten en specialiseerde zich in schilderijenrestauratie en iconenschilderen. Haar werk is herkenbaar aan de levendige kleuren en de dikke lagen verf die de bloemknoppen extra dimensie geven.

Stijl en techniek

Yulia’s schilderijen variëren van abstract tot gedetailleerd, met altijd prachtige kleurovergangen op de achtergrond. Haar kunstwerken stralen een positief, warm gevoel uit en worden steeds moderner en abstracter, hoewel er soms nog klassieke elementen in te herkennen zijn.

Kom langs in onze galerie

De unieke dikte van de bloemen in Yulia’s werk laat zich moeilijk fotograferen. Daarom nodigen wij u van harte uit om de kunstwerken in onze galerie te komen bezichtigen of een kunstwerk op zicht mee te nemen.

Schilderijen van Yulia Muravyeva kopen of huren

De bloemschilderijen van Yulia Muravyeva zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.