Ours Blanc – Les Fleurs

3.650,00

  • Techniek Handbeschilderd polystone
  • Afmeting 35 x 67 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 109,50 p/maand
  • U spaart 73,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 365,00 rentevrij
Huur voor € 109,50 p/m
Artikelnummer: FLXTD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Yulia Muravyeva heeft deze Our Blanc van Pompon geheel naar haar stijl gemaakt. Het resultaat is een uniek, beeld met de kenmerkende 3D bloemen van Yulia. Het beeld, met een hoogte van 35 cm, weegt maarliefst 15kg! Francois Pompon (1920 – 1933) heeft het grootste deel van zijn leven gewerkt in dienst van andere kunstenaars. Van 1890 tot 1895 was hij chef d’atelier van Rodin en daarna assisteerde hij tot 1916 René de Saint-Mareaux. Daarnaast bleef hij zoeken naar een eigen stijl, waarbij het opkomende Japonisme en zijn bewondering voor de Egyptische kunst een grote rol speelden. Pas op zijn 67-ste volgde zijn grote doorbraak bij de tentoonstelling van zijn beroemde ijsbeer. Our Blanc – Les Fleurs is een uniek exemplaar, voorzien van certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort maar ook online te bestellen. Gratis verzending in Nederland. Levertijd 1-2 werkdagen.

Yulia Muravyeva is geboren in Rusland en woont sinds 2010 in Nederland. Het was een grote verrassing voor de ouders van Yulia dat hun dochter talent had voor tekenen en schilderen. Vooral het mengen van kleuren heeft haar sinds haar prille jeugd gefascineerd. Later volgde ze aan de universiteit een studie voor tekenleraar in de klassieke kunsten en ging ze schilderijen restaureren en iconen schilderen. Haar schilderijen zijn herkenbaar uit duizenden. De schilderijen met de gekleurde bloemenvelden zijn altijd fris en vrolijk gekleurd. Yulia schildert in een abstracte stijl waarbij de bloemknoppen met dikke lagen verf op het doek liggen, maar ook in een stijl die veel gedetailleerder is. De achtergrond heeft altijd prachtige kleurovergangen. Die geven haar een positief, warm gevoel. Haar werk word steeds moderner en abstracter. In sommige werken zijn echter ook nog flarden van de klassieke inslag terug te zien. De dikte van de bloemen geven de kunstwerken een extra dimensie. Dit laat zich echter moeilijk fotograferen. U bent dan ook van harte uitgenodigd om de kunstwerken in de galerie te komen bezichtigen of een kunstwerk op zicht mee te nemen.

SCHILDERIJEN VAN YULIA MURAVYEVA KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De bloemschilderijen van Yulia Muravyeva zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.