From a Distance

2.650,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 60 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 79,50 p/maand
  • U spaart 53,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 265,00 rentevrij
Huur voor € 79,50 p/m
Artikelnummer: PCQER Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Silent Heart is een prachtig langwerpig schilderij met bloemmotieven, vervaardigd door Yulia Muravyeva en natuurlijk een uniek exemplaar. De bloemen zijn expressief geschilderd, waardoor het kunstwerk een indringende uitstraling krijgt. De zijkanten van het schilderij zijn volledig afgewerkt, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is verkrijgbaar in onze kunstuitleen, maar ook online te koop. Na het plaatsen van je bestelling nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een bezorgafspraak te regelen. Verzekerde verzending binnen Nederland kost €49,50 (overige landen op aanvraag), en de levertijd bedraagt 1-2 werkdagen.

Yulia Muravyeva, geboren in Rusland en sinds 2010 woonachtig in Nederland, verraste haar ouders met haar talent voor tekenen en schilderen. Haar fascinatie voor het mengen van kleuren begon al op jonge leeftijd. Ze volgde aan de universiteit een studie tot tekenleraar in de klassieke kunsten, waarbij ze zich later specialiseerde in het restaureren van schilderijen en het schilderen van iconen. Haar werken zijn onmiskenbaar en variëren van levendige, kleurrijke bloemenvelden in een abstracte stijl tot meer gedetailleerde composities. De bloemknoppen liggen vaak dik op het doek, en de achtergronden vertonen prachtige kleurovergangen die een positief, warm gevoel oproepen. Hoewel haar werk steeds moderner en abstracter wordt, zijn sommige werken nog doordrongen van klassieke elementen. De dikte van de bloemen geeft de kunstwerken een extra dimensie, die helaas moeilijk volledig overkomt op foto’s. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om de kunstwerken persoonlijk in de galerie te komen bewonderen of zelfs een kunstwerk op zicht mee te nemen.

Wil je een schilderij van Yulia Muravyeva kopen of huren, of eerst gratis op zicht ontvangen? Bij Amersfoort Art zijn de bloemschilderijen van Yulia Muravyeva zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van een spaartegoed, waarmee je uiteindelijk het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als je toe bent aan iets nieuws, kun je met je spaartegoed een ander kunstwerk kopen of huren. Deze kunstuitleenoptie is interessant voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.