From a Distance

2.650,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 60 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 79,50 p/maand
  • U spaart 53,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 265,00 rentevrij
Huur voor € 79,50 p/m
Artikelnummer: PCQER Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

From a Distance – Yulia Muravyeva

From a Distance is een adembenemend schilderij met bloemmotieven, gecreëerd door de getalenteerde Yulia Muravyeva. Dit unieke kunstwerk straalt een krachtige expressie uit dankzij de gedetailleerde en levendige schildertechniek van de kunstenaar. De zijkanten van het schilderij zijn volledig afgewerkt, zodat het direct klaar is om aan de muur te worden gehangen. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen.

Over de kunstenaar: Yulia Muravyeva

Yulia Muravyeva, geboren in Rusland en sinds 2010 woonachtig in Nederland, heeft al van jongs af aan een passie voor tekenen en schilderen. Haar talent en fascinatie voor kleurmengingen kwamen al vroeg tot uiting. Ze studeerde aan de universiteit en specialiseerde zich in klassieke tekenkunst, schilderrestauratie en het schilderen van iconen. Haar veelzijdige werken variëren van levendige, abstracte bloemenvelden tot gedetailleerde composities.

Kenmerken van het kunstwerk

De bloemknoppen in From a Distance zijn dik aangebracht op het doek, wat een extra dimensie aan het kunstwerk geeft. De achtergronden vertonen prachtige kleurovergangen die een warm en positief gevoel oproepen. Hoewel haar stijl steeds moderner en abstracter wordt, blijven sommige werken doordrongen van klassieke elementen. De unieke textuur en diepte van de bloemen komen helaas moeilijk volledig over op foto’s, wat een bezoek aan onze galerie zeker de moeite waard maakt.

Koop of huur From a Distance

Wil je From a Distance kopen of huren? Bij Amersfoort Art bieden we flexibele opties aan. Via onze kunstuitleen kun je dit prachtige schilderij eerst op zicht ontvangen of direct huren. Een deel van het huurbedrag wordt omgezet in een spaartegoed, waarmee je uiteindelijk het kunstwerk kunt aanschaffen. Dit maakt onze kunstuitleenoptie aantrekkelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.

Bezoek onze galerie

Je bent van harte uitgenodigd om From a Distance en andere werken van Yulia Muravyeva persoonlijk te komen bewonderen in onze galerie. Een kunstwerk in het echt zien geeft een veel betere indruk van de details en de emotie die erin verwerkt zijn. Kom langs en laat je inspireren door de prachtige kunstwerken die wij te bieden hebben.