Field of Gold.

2.045,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 80 x 80 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 61,35 p/maand
  • U spaart 40,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 204,50 rentevrij
Huur voor € 61,35 p/m
Artikelnummer: TCCTB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Wederom een zeer mooi schilderij (unica) van Yulia Muravyeva. De bloemen zijn dik opgezet waardoor het kunstwerk nog meer naar je toe lijkt te komen. De zijkanten van het kunstwerk zijn doorgeschilderd en kan daardoor zo aan de muur.  Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Beschikbaar in onze kunstuitleen maar ook online te koop. Na ontvangst van de bestelling nemen wij z.s.m. contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Levertijd 1-3 werkdagen.

Yulia Muravyeva is geboren in Rusland en woont sinds 2010 in Nederland. Het was een grote verrassing voor de ouders van Yulia dat hun dochter talent had voor tekenen en schilderen. Vooral het mengen van kleuren heeft haar sinds haar prille jeugd gefascineerd. Later volgde ze aan de universiteit een studie voor tekenleraar in de klassieke kunsten en ging ze schilderijen restaureren en iconen schilderen. Haar schilderijen zijn herkenbaar uit duizenden. De schilderijen met de gekleurde bloemenvelden zijn altijd fris en vrolijk gekleurd. Yulia schildert in een abstracte stijl waarbij de bloemknoppen met dikke lagen verf op het doek liggen, maar ook in een stijl die veel gedetailleerder is. De achtergrond heeft altijd prachtige kleurovergangen. Die geven haar een positief, warm gevoel. Haar werk word steeds moderner en abstracter. In sommige werken zijn echter ook nog flarden van de klassieke inslag terug te zien. De dikte van de bloemen geven de kunstwerken een extra dimensie. Dit laat zich echter moeilijk fotograferen. U bent dan ook van harte uitgenodigd om de kunstwerken in de galerie te komen bezichtigen of een kunstwerk op zicht mee te nemen.

SCHILDERIJEN VAN YULIA MURAVYEVA KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De bloemschilderijen van Yulia Muravyeva zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.