Field of Gold. (verkocht)

2.045,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 80 x 80 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 204,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 61,35 p/maand
  • U spaart 40,90 p/maand
Huur voor € 61,35 p/m
Artikelnummer: TCCTB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Field of Gold – Uniek schilderij van Yulia Muravyeva

Ontdek het betoverende kunstwerk Field of Gold van de getalenteerde kunstenaar Yulia Muravyeva. Dit schilderij is een unica, wat betekent dat het een uniek en eenmalig kunstwerk is. De bloemen zijn dik opgezet, waardoor het kunstwerk een driedimensionaal effect krijgt en nog meer tot leven komt. De zijkanten van het schilderij zijn eveneens beschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden opgehangen. Het kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Over de kunstenaar: Yulia Muravyeva

Yulia Muravyeva, geboren in Rusland en sinds 2010 woonachtig in Nederland, heeft een bijzondere passie voor kleuren mengen die al vanaf haar jeugd zichtbaar was. Haar ouders waren verrast door haar talent voor tekenen en schilderen. Ze heeft een opleiding gevolgd tot tekenleraar in de klassieke kunsten aan de universiteit en heeft ervaring opgedaan in het restaureren van schilderijen en het schilderen van iconen.

Muravyeva’s schilderijen zijn herkenbaar door hun frisse en vrolijke kleuren. Ze schildert vaak abstracte bloemenvelden met dikke lagen verf, wat haar werken een unieke textuur en dimensie geeft. De achtergrond van haar schilderijen kenmerkt zich door prachtige kleurovergangen, die een positief en warm gevoel oproepen. Hoewel haar werk steeds moderner en abstracter wordt, zijn er nog steeds klassieke elementen in haar kunst te vinden.

Bezoek onze galerie

De dikte van de bloemen in Muravyeva’s werken geeft de kunstwerken een extra dimensie die moeilijk op foto vast te leggen is. Daarom nodigen wij u van harte uit om de schilderijen in onze galerie te komen bezichtigen. U kunt ook een kunstwerk op zicht meenemen om het thuis te ervaren.

Schilderijen van Yulia Muravyeva kopen of huren

De bloemschilderijen van Yulia Muravyeva zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk aan te schaffen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website en ontdek de mogelijkheden.