Field of Dreams

2.395,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 90 x 90 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 71,85 p/maand
  • U spaart 47,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 239,50 rentevrij
Huur voor € 71,85 p/m
Artikelnummer: QZJLV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Field of Dreams: een schilderij van Yulia Muravyeva

Field of Dreams, een prachtig schilderij van de getalenteerde Yulia Muravyeva, is een waar kunstwerk en natuurlijk een uniek stuk. De bloemen zijn met een dikke verflaag aangebracht, waardoor het schilderij nog meer tot leven lijkt te komen. De zijkanten van het kunstwerk zijn eveneens zorgvuldig beschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden opgehangen. Bij aankoop ontvang je een certificaat van echtheid. Dit kunstwerk is beschikbaar in onze kunstuitleen en ook online te koop. Na het plaatsen van je bestelling zullen we snel contact met je opnemen om een bezorgafspraak te plannen.

Over de kunstenaar: Yulia Muravyeva

Yulia Muravyeva, geboren in Rusland en sinds 2010 woonachtig in Nederland, ontdekte op jonge leeftijd haar talent voor tekenen en schilderen, wat een grote verrassing was voor haar ouders. Haar fascinatie voor het mengen van kleuren dateert uit haar jeugd. Later studeerde ze aan de universiteit om tekenleraar in de klassieke kunsten te worden, waarbij ze zich toelegde op het restaureren van schilderijen en het schilderen van iconen. Yulia’s schilderijen zijn onmiskenbaar. Haar werken met kleurrijke bloemenvelden zijn altijd verfrissend en vrolijk. Ze schildert in een abstracte stijl, waarbij de bloemknoppen met dikke verflagen op het doek liggen, maar ook in een gedetailleerdere stijl. De achtergrond vertoont altijd prachtige kleurovergangen, die een positief en warm gevoel oproepen. Hoewel haar werk steeds moderner en abstracter wordt, zijn er soms nog hints van klassieke invloeden te zien. De dikte van de bloemen geeft de kunstwerken een extra dimensie, die moeilijk te vatten is op foto’s. Je bent van harte welkom om de kunstwerken in de galerie te komen bewonderen of zelfs een kunstwerk op zicht mee te nemen.

Kopen of huren bij Amersfoort Art

Wil je een schilderij van Yulia Muravyeva kopen of huren, of eerst gratis op zicht hebben? Bij Amersfoort Art zijn de bloemschilderijen van Yulia Muravyeva te koop en te huur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om je spaartegoed op te bouwen, waarmee je het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als je toe bent aan iets nieuws, kun je met je spaartegoed een ander kunstwerk kopen of huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk de voorwaarden op onze website en ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.