Fairytales Can Come True

3.395,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 101,85 p/maand
  • U spaart 67,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 339,50 rentevrij
Huur voor € 101,85 p/m
Artikelnummer: QVKYV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

‘Fairytales Can Come True’ is een prachtig figuratief schilderij van de bekende kunstenares Yulia Muravyeva. De weelderige bloemen springen bijna van het doek af door hun dikke penseelstreken, waardoor het werk een onmiskenbare diepte krijgt. De randen zijn doorgeschilder, klaar om direct aan de muur te pronken. Elk stuk wordt vergezeld door een certificaat van authenticiteit. Beschikbaar voor zowel kunstuitleen als online aankoop, en zodra u uw bestelling plaatst, nemen we direct contact met u op om de bezorging te regelen. Verwachte levertijd is 1-3 werkdagen.

Yulia Muravyeva, oorspronkelijk uit Rusland en sinds 2010 woonachtig in Nederland, heeft haar artistieke roeping ontdekt op jonge leeftijd, tot grote verrassing van haar ouders. Haar fascinatie voor kleur mengen begon al in haar vroege jeugd. Later studeerde ze aan de universiteit voor tekenleraar in klassieke kunsten, waar ze zich ook toelegde op schilderijen restaureren en het schilderen van iconen. Haar werken zijn onmiskenbaar; levendige bloemenvelden stralen altijd frisheid en vreugde uit. Yulia’s schilderstijl varieert van abstract met dikke verflagen die de bloemknoppen tot leven brengen, tot gedetailleerder werk met prachtige kleurovergangen in de achtergrond, wat een warm, positief gevoel oproept. Hoewel haar werk steeds moderner en abstracter wordt, zijn er nog steeds elementen van klassieke invloeden te bespeuren. De textuur van de bloemen voegt een extra dimensie toe aan haar kunstwerken, die helaas moeilijk vast te leggen is op foto’s. U bent van harte uitgenodigd om de kunstwerken persoonlijk te komen bewonderen in onze galerie, of om een kunstwerk op zicht mee naar huis te nemen.

SCHILDERIJEN VAN YULIA MURAVYEVA KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De bloemschilderijen van Yulia Muravyeva zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.