Bliss.

2.650,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 60 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 265,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 79,50 p/maand
  • U spaart 53,00 p/maand
Huur voor € 79,50 p/m
Artikelnummer: GSQBV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bliss – uniek schilderij van Yulia Muravyeva

Ontdek het prachtige langwerpige schilderij “Bliss” van de getalenteerde kunstenares Yulia Muravyeva. Dit unieke kunstwerk straalt een bijzondere charme uit dankzij de dik opgezette bloemen, waardoor het schilderij een extra dimensie krijgt en naar je toe lijkt te komen. De zijkanten van het kunstwerk zijn eveneens beschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. “Bliss” wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is beschikbaar in onze kunstuitleen en online te koop.

Over de kunstenares Yulia Muravyeva

Yulia Muravyeva, geboren in Rusland en sinds 2010 woonachtig in Nederland, heeft vanaf jonge leeftijd een passie voor tekenen en schilderen. Haar fascinatie voor kleurmengingen begon al in haar prille jeugd. Aan de universiteit volgde ze een studie voor tekenleraar in de klassieke kunsten, waarna ze zich specialiseerde in het restaureren van schilderijen en het schilderen van iconen. Yulia’s schilderijen zijn herkenbaar door hun frisse en vrolijke kleuren, met een abstracte stijl waarin bloemknoppen met dikke lagen verf op het doek liggen. De prachtige kleurovergangen in de achtergrond geven haar werken een positief en warm gevoel. Haar stijl evolueert continu naar een meer moderne en abstracte vorm, hoewel soms nog klassieke elementen zichtbaar zijn. De dikte van de bloemen creëert een extra dimensie die moeilijk te fotograferen is, daarom nodigen wij u van harte uit om haar werken in onze galerie te komen bezichtigen.

Schilderijen van Yulia Muravyeva kopen of huren

Bij Amersfoort Art kunt u de bloemschilderijen van Yulia Muravyeva zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk aan te schaffen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website en ontdek de mogelijkheden om kunst te huren of te kopen.

Kom langs in onze galerie om “Bliss” en andere werken van Yulia Muravyeva in het echt te bewonderen of neem vrijblijvend een kunstwerk op zicht mee. Wij helpen u graag verder met het vinden van het perfecte kunstwerk voor uw ruimte.