Spirit Of Believe

2.995,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 130 x 130 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 89,85 p/maand
  • U spaart 59,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 299,50 rentevrij
Huur voor € 89,85 p/m
Artikelnummer: K4 17237 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Abstract kunstwerk van William Malucu

Unieke expressie en hoogwaardige afwerking

Prachtig abstract kunstwerk van William Malucu, gekenmerkt door een zeer pasteuze opzet en afgewerkt met een dikke laag glansvernis. Deze vernislaag zorgt ervoor dat de kleuren van het werk nog beter naar voren komen. Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Het kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Beschikbaar in galerie en kunstuitleen

Dit kunstwerk is te zien in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. U kunt het kunstwerk ook online aankopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over William Malucu

William Malucu (Alagoas, 1975) is een Braziliaanse kunstenaar die woont en werkt in Fortaleza, Brazilië. Zijn schilderijen zijn een ongeremde passionele expressie van kleur en compositie, die je verleiden om in zijn creatieve wereld te stappen. William laat zich inspireren door het nachtleven in het broeierige noordoosten van Brazilië, het uitzicht op de oceaan vanuit zijn studio en de klassieke muziek van Mahler en Bach. Tijdens het schilderen begeleidt hij zichzelf het liefst met klassieke muziek, wat zijn werken een extra dimensie van pure passie en lust voor schilderen geeft.

Kenmerkende stijl en materialen

William Malucu gebruikt geraffineerde kleur- en vormcomposities om op een directe manier te communiceren. In zijn kenmerkende stijl maakt hij naast acrylverf gebruik van diverse originele materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten. Door het aanbrengen van vele lagen in zijn kunstwerken, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij de toeschouwer keer op keer te verrassen. Zijn werken zijn geliefd bij een breed publiek en worden vertegenwoordigd door galerieën in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Schilderijen van William Malucu kopen of huren?

De kunstwerken van William Malucu zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.