Colourscape II

1.650,00

  • Techniek acryl op linnen
  • Afmeting 90 x 90 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 49,50 p/maand
  • U spaart 33,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 165,00 rentevrij
Huur voor € 49,50 p/m
Artikelnummer: CFCWQ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek dit prachtige abstracte kunstwerk van William Malucu, gekenmerkt door een weelderige en expressieve penseelvoering. Het is rijkelijk afgewerkt met een dikke laag glansvernis, waardoor de kleuren nog levendiger naar voren komen. Het kunstwerk is opgespannen op hoogwaardig linnen waarvan de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Bij aankoop wordt het geleverd met een certificaat van echtheid. Dit meesterwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar voor kunstverhuur. U kunt het eveneens online aanschaffen. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een geschikte bezorgafspraak te regelen. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen.

William Malucu’s schilderijen zijn te koop en te huur bij Amersfoort Art. Bezoek onze galerie in Amersfoort of bekijk de collectie online. William Malucu, geboren in Alagoas in 1975, is een getalenteerde Braziliaanse kunstenaar die momenteel woont en schildert in Fortaleza, Brazilië. Zijn ongeremde passie voor kleur en compositie nodigt je uit om zijn creatieve wereld te betreden. Het vermogen om emoties op een vrije manier te uiten via zijn kunst maakt van William Malucu een kunstenaar met hart en ziel. Zijn inspiratiebronnen zijn onder andere het levendige nachtleven in het noordoosten van Brazilië, het uitzicht op de oceaan vanuit zijn studio, en de klassieke muziek van Mahler en Bach. Tijdens het schilderen laat Malucu zich graag leiden door de klanken van klassieke muziek, wat resulteert in pure passie en schilderslust. Met bevlogenheid weet hij zijn abstracte expressies tot leven te brengen, vaak met de tong uit de mond.

William Malucu maakt gebruik van verfijnde kleur- en vormcomposities, waarbij hij op directe wijze communiceert. In zijn kenmerkende stijl integreert hij naast acrylverf ook diverse originele materialen, zoals bladgoud, zand of oude kranten. Door het aanbrengen van meerdere lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij de toeschouwer steeds opnieuw te verrassen. Malucu is inmiddels uitgegroeid tot een kunstenaar wiens werken geliefd zijn bij een breed publiek, met vertegenwoordiging in galerieën verspreid over Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Indien u geïnteresseerd bent in het kopen of huren van schilderijen van William Malucu, biedt Amersfoort Art deze mogelijkheid via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt benut voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Mocht u toe zijn aan iets nieuws, dan kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren, waarbij u uw spaartegoed behoudt. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor uitgebreide details.