Colourscape III

2.250,00

  • Techniek acryl op linnen
  • Afmeting 80 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 67,50 p/maand
  • U spaart 45,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 225,00 rentevrij
Huur voor € 67,50 p/m
Artikelnummer: KUCMD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bewonder dit prachtige abstracte kunstwerk van William Malucu, met een zeer expressieve opbouw en afgewerkt met een weelderige laag glansvernis om de kleuren nog intenser te maken. Het werk is opgespannen op hoogwaardig linnen waarvan de zijkanten zijn doorgetrokken en direct klaar is om aan de muur te hangen. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit meesterwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar voor kunstverhuur. Online aanschaf is eveneens mogelijk, en zodra uw bestelling is geplaatst, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen.

William Malucu’s schilderijen zijn te koop en te huur bij Amersfoort Art. Bezoek onze galerie in Amersfoort of bekijk de collectie online. William Malucu, geboren in Alagoas in 1975, is een gepassioneerde Braziliaanse kunstenaar die zowel schildert als woont in Fortaleza, Brazilië. Zijn ongeremde expressie van kleur en compositie nodigt je uit om zijn creatieve wereld binnen te treden. Malucu, een kunstenaar in hart en ziel, weet zijn emoties op indrukwekkende wijze via zijn schilderijen te uiten. Zijn inspiratiebronnen variëren van het bruisende nachtleven in het noordoosten van Brazilië tot het uitzicht op de oceaan vanuit zijn studio, en de klassieke muziek van Mahler en Bach begeleidt hem tijdens het schilderen.

Malucu gebruikt verfijnde kleur- en vormcomposities, waarbij hij direct communiceert met de toeschouwer. Zijn kenmerkende stijl omvat naast acrylverf ook originele materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten. Door het aanbrengen van vele lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij het publiek steeds weer te verrassen. Zijn werken hebben een aanzienlijke populariteit verworven en worden vertegenwoordigd in galerieën in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Wilt u een schilderij van William Malucu kopen of huren? Bij Amersfoort Art bieden we deze mogelijkheid via onze kunstuitleen. Een deel van de huur wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het kunstwerk kunt aanschaffen. U kunt ook uw spaartegoed gebruiken voor een nieuw kunstwerk of om een ander werk te huren. Onze kunstuitleen is aantrekkelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en voorwaarden kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleen voor details.