Colourscape II

1.825,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 182,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 54,75 p/maand
  • U spaart 36,50 p/maand
Huur voor € 54,75 p/m
Artikelnummer: ZXTOK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Colourscape II is een geweldig, dynamisch kunstwerk van William Malucu, een ware eye-catcher. Dit kunstwerk is opgespannen op hoogwaardig linnen, waarvan de zijkanten zorgvuldig zijn beschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Bij aankoop wordt het geleverd met een certificaat van echtheid. Dit schilderij is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Tevens is het mogelijk dit schilderij te laten voorzien van een moderne baklijst (zie afbeeldingen).  Dit kunstwerk online aankopen? Geen probleem. Na je bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen.

William Malucu’s schilderijen zijn te koop en te huur bij Amersfoort Art. Bezoek onze galerie in Amersfoort of bekijk de collectie online. William Malucu, geboren in Alagoas in 1975, is een getalenteerde Braziliaanse kunstenaar die momenteel in Fortaleza, Brazilië woont en schildert. Zijn ongeremde passie voor kleur en compositie nodigt u uit om zijn creatieve wereld te betreden. Zijn vermogen om emoties vrijelijk via zijn kunst te uiten, maakt van William Malucu een kunstenaar met hart en ziel. Hij laat zich inspireren door het levendige nachtleven in het noordoosten van Brazilië, het uitzicht op de oceaan vanuit zijn studio, en de klassieke muziek van Mahler en Bach. Tijdens het schilderen laat Malucu zich leiden door klassieke muziek, wat resulteert in pure passie en schilderlust. Met bevlogenheid weet hij zijn abstracte expressies tot leven te brengen.

William Malucu gebruikt verfijnde kleur- en vormcomposities en communiceert op directe wijze. Zijn kenmerkende stijl integreert naast acrylverf ook diverse originele materialen, zoals bladgoud, zand of oude kranten. Door het aanbrengen van meerdere lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij de toeschouwer steeds opnieuw te verrassen. Malucu is inmiddels uitgegroeid tot een kunstenaar wiens werken geliefd zijn bij een breed publiek, met vertegenwoordiging in galerieën in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Bent u geïnteresseerd in het kopen of huren van schilderijen van William Malucu? Amersfoort Art biedt deze mogelijkheid via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt benut voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Mocht u toe zijn aan iets nieuws, dan kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren, waarbij u uw spaartegoed behoudt. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor uitgebreide details.