Colourscape I

1.650,00

  • Techniek acryl op linnen
  • Afmeting 90 x 90 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 49,50 p/maand
  • U spaart 33,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 165,00 rentevrij
Huur voor € 49,50 p/m
Artikelnummer: NIAJR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Betoverend abstract kunstwerk van William Malucu, gekenmerkt door een weelderige opzet en afgewerkt met een rijkelijke laag glansvernis, waardoor de kleuren nog intenser tot hun recht komen. Het doek is opgespannen op hoogwaardig linnen met doorgeverfde zijkanten, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Bij aanschaf ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit meesterwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar voor kunstverhuur. Online aankoop is eveneens mogelijk. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een geschikte bezorgafspraak in te plannen, met een levertijd van 1-2 werkdagen.

De schilderijen van William Malucu zijn verkrijgbaar bij Amersfoort Art, zowel te koop als te huur. U bent welkom in onze galerie in Amersfoort, of u kunt de collectie online bekijken. William Malucu, geboren in Alagoas in 1975, is een getalenteerde Braziliaanse kunstenaar die woont en werkt in Fortaleza, Brazilië. Zijn ongeremde passie voor kleur en compositie nodigt uit om in zijn creatieve wereld te stappen. Het vermogen om emoties vrij te maken via zijn expressies maakt van Malucu een kunstenaar in hart en ziel. Zijn inspiraties komen voort uit het nachtleven in het broeierige noordoosten van Brazilië, het uitzicht op de oceaan vanuit zijn studio, en de klassieke muziek van Mahler en Bach. Tijdens het schilderen laat hij zich graag begeleiden door klassieke muziek, waarbij pure passie en schilderslust tot leven komen. Zijn kenmerkende stijl omvat geraffineerde kleur- en vormcomposities, waarbij hij naast acrylverf ook originele materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten gebruikt. Door de vele lagen, zowel letterlijk als figuurlijk, weet hij de toeschouwer steeds weer te verrassen.

William Malucu heeft wereldwijd erkenning gekregen, met galerijen die zijn werken vertegenwoordigen in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Interesse in het kopen of huren van schilderijen van William Malucu? Bij Amersfoort Art bieden we beide opties aan via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Indien u toe bent aan iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren en uw spaartegoed meenemen. Onze kunstuitleen is aantrekkelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Bezoek onze website voor meer informatie en de voorwaarden van onze kunstuitleen.