Powerful

3.650,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 100 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 109,50 p/maand
  • U spaart 73,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 365,00 rentevrij
Huur voor € 109,50 p/m
Artikelnummer: RAMTV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig abstract kunstwerk van William Malucu. Zeer pasteus opgezet en afgewerkt met een dikke laag glansvernis, waardoor de kleuren van het werk nog beter naar voren komen. Opgespannen op kwaliteitslinnen waarvan de zijkanten zijn doorgeschilderd. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur! Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Levertijd 1-2 werkdagen.

De schilderijen van William Malucu zijn bij Amersfoort Art te koop en te huur. Kom langs in onze galerie in Amersfoort of bekijk de collectie online. William Malucu (Alagoas, 1975) is een Braziliaanse kunstenaar. William schildert en woont in Fortaleza in Brazilië. Ongeremde passionele expressie van kleur en compositie verleiden je om in zijn creatieve wereld te stappen. Het vermogen om zijn emoties via deze expressies vrij te maken, maakt van William Malucu een kunstenaar in hart en ziel. Zijn inspiraties? Het nachtleven in het broeierige noordoosten van Brazilië, het zicht op de oceaan vanuit zijn studio en de klassieke muziek van Mahler en Bach. Tijdens het schilderen laat William Malucu zich het liefst begeleiden door klassieke muziek. Pure passie en lust voor schilderen. Bevlogen, met de tong uit de mond, weet hij zijn abstracte expressies tot leven te wekken.

William Malucu gebruikt geraffineerde kleur- en vormcomposities, waarmee hij op een directe manier weet te communiceren. In zijn kenmerkende en eigen stijl gebruikt hij naast acrylverf diverse originele materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten. Door vele lagen in zijn kunstwerken aan te brengen (letterlijk en figuurlijk), verrast hij keer op keer de toeschouwer. Inmiddels is William Malucu uitgegroeid tot een kunstenaar wiens werken geliefd zijn bij een aanzienlijk publiek met vertegenwoordigende galerieën in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië.

Schilderijen van William Malucu kopen of huren?

De kunstwerken van William Malucu zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.