En waar de ster bleef stilstaan

179,00

  • Techniek Lithografie
  • Afmeting 28 x 26 cm
  • Kunstuitleen 5,37 p/maand
  • U spaart 3,58 p/maand
  • Inclusief Lijst met museumglas
Huur voor € 5,37 p/m
Artikelnummer: JLKZU Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

En waar de ster bleef stilstaan – Toon Tieland

Unieke originele litho

Ontdek de schoonheid van “En waar de ster bleef stilstaan”, een prachtige originele litho van de befaamde kunstenaar Toon Tieland. Dit unieke kunstwerk is met de hand ingeschilderd en persoonlijk gesigneerd door de kunstenaar zelf, wat het een waardevolle toevoeging maakt aan elke kunstcollectie.

Hoogwaardige afwerking

Deze litho wordt geleverd met een zuurvrij passepartout, een stijlvolle lijst en museumglas van topkwaliteit. Deze hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat het kunstwerk optimaal beschermd is en jarenlang in perfecte staat blijft.

Bezoek onze galerie

In onze galerie in Amersfoort hebben wij een uitgebreide collectie litho’s van Toon Tieland. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen en deze prachtige werken in het echt te bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij uw keuze.

Online aankoop

Uiteraard kunt u “En waar de ster bleef stilstaan” ook eenvoudig online aanschaffen via onze webshop. Wij zorgen voor een veilige en zorgvuldige verzending, zodat u snel van uw nieuwe kunstwerk kunt genieten.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art bieden wij niet alleen een ruime keuze aan kunstwerken, maar ook een uitstekende service. Of u nu op zoek bent naar een uniek kunstwerk, kunstuitleen of een op maat gemaakte lijst, wij staan voor u klaar met deskundig advies en persoonlijke aandacht.

Voeg dit bijzondere kunstwerk van Toon Tieland toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap dat “En waar de ster bleef stilstaan” te bieden heeft.