Kamperbinnenpoort

179,00

  • Techniek Lithografie
  • Afmeting 30 x 32 cm
  • Kunstuitleen 5,37 p/maand
  • U spaart 3,58 p/maand
  • Inclusief Lijst met museumglas
Huur voor € 5,37 p/m
Artikelnummer: TJOBM Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Kamperbinnenpoort – Toon Tieland

Unieke originele litho

Ontdek de prachtige originele litho “Kamperbinnenpoort” van de gerenommeerde kunstenaar Toon Tieland. Dit kunstwerk is met de hand ingeschilderd en gesigneerd, wat elk exemplaar uniek maakt. Toon Tieland staat bekend om zijn gedetailleerde en expressieve werken, en deze litho is daar geen uitzondering op.

Hoogwaardige afwerking

“Kamperbinnenpoort” wordt geleverd met een zuurvrij passepartout, lijst en museumglas. Deze hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het kunstwerk optimaal beschermd blijft en er prachtig uitziet in elk interieur.

Bekijk onze collectie

In onze galerie in Amersfoort hebben wij een uitgebreide collectie litho’s van Toon Tieland. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen en deze werken in het echt te bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Online aankoop mogelijk

Heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem! U kunt “Kamperbinnenpoort” eenvoudig online aanschaffen via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat het kunstwerk zorgvuldig wordt verpakt en veilig bij u thuis wordt bezorgd.

Kom langs bij Amersfoort Art of bestel direct online en voeg dit prachtige kunstwerk van Toon Tieland toe aan uw collectie!