De Drie Wijzen

179,00

  • Techniek Lithografie
  • Afmeting 29 x 34 cm
  • Kunstuitleen 5,37 p/maand
  • U spaart 3,58 p/maand
  • Inclusief Lijst met museumglas
Huur voor € 5,37 p/m
Artikelnummer: IEOBG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

De drie wijzen – Toon Tieland

Unieke litho met handgeschilderde details

Ontdek de prachtige litho “De drie wijzen” van de gerenommeerde kunstenaar Toon Tieland. Dit unieke kunstwerk is met de hand ingeschilderd en persoonlijk gesigneerd door de kunstenaar zelf, wat elk exemplaar bijzonder en authentiek maakt.

Hoogwaardige afwerking

De litho is voorzien van een zuurvrij passepartout en een elegante lijst, wat zorgt voor een perfecte presentatie van het kunstwerk. Daarnaast is het kunstwerk beschermd met museumglas, waardoor de kleuren en details optimaal behouden blijven en het werk beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Bezoek onze galerie

In onze galerie in Amersfoort kunt u een uitgebreide collectie litho’s van Toon Tieland bewonderen. Kom gerust langs om “De drie wijzen” en andere werken in het echt te bekijken. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Online aankoop mogelijk

Heeft u geen mogelijkheid om langs te komen? Geen probleem! U kunt “De drie wijzen” eenvoudig en veilig online aanschaffen via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat uw aankoop zorgvuldig wordt verpakt en verzonden, zodat u snel kunt genieten van dit bijzondere kunstwerk.

Voeg een uniek en waardevol stuk aan uw collectie toe met “De drie wijzen” van Toon Tieland.