Landschap

199,00

  • Techniek Litho
  • Afmeting 35 x 35 cm
  • Kunstuitleen 5,97 p/maand
  • U spaart 3,98 p/maand
  • Inclusief Lijst met museumglas
Huur voor € 5,97 p/m
Artikelnummer: PRJTD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek het unieke kunstwerk “Landschap” van Toon Tieland

Originele litho met handgeschilderde details

Het kunstwerk “Landschap” van de gerenommeerde kunstenaar Toon Tieland is een prachtige originele litho, verrijkt met handgeschilderde details. Elk exemplaar is uniek en persoonlijk gesigneerd door de kunstenaar zelf, wat het een waardevolle toevoeging maakt aan elke kunstcollectie.

Hoogwaardige afwerking met triple passepartout

Dit kunstwerk is voorzien van een triple zuurvrij passepartout, wat zorgt voor een optimale bescherming en presentatie van de litho. Het blauwe inlegrandje voegt een subtiele kleurnuance toe, waardoor het geheel nog meer tot zijn recht komt.

Stijlvolle lijst van lichte houtfineer

De lijst van “Landschap” is gemaakt van lichte houtfineer, wat een elegante en tijdloze uitstraling geeft. Deze subtiele omlijsting is afgewerkt met museumglas, dat niet alleen schittering minimaliseert, maar ook bescherming biedt tegen UV-straling, zodat de kleuren van het kunstwerk lang behouden blijven.

Bezoek onze galerie of bestel online

In onze galerie in Amersfoort hebben wij een uitgebreide collectie litho’s van Toon Tieland. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen en deze prachtige werken in het echt te bewonderen. Uiteraard kunt u “Landschap” ook eenvoudig online bestellen via onze webshop.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Amersfoort Art biedt een unieke combinatie van galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij. Wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap, en helpen u graag bij het vinden van het perfecte kunstwerk voor uw interieur. Bezoek onze galerie of ontdek ons uitgebreide aanbod online.

Voeg “Landschap” van Toon Tieland toe aan uw collectie en geniet van een tijdloos kunstwerk dat zowel elegantie als vakmanschap uitstraalt.