Vinica

1.495,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 9
  • Kunstuitleen 44,85 p/maand
  • U spaart 29,90 p/maand
Huur voor € 44,85 p/m
Artikelnummer: KSWTQ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Vinica – een kunstwerk op dibond

Exclusieve kwaliteit en afwerking

Ontdek de betoverende schoonheid van Vinica, een adembenemende foto op Dibond die is gedrukt op het beste professionele Fuji fotopapier. Dit kunstwerk is voorzien van anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas, wat zorgt voor een prachtig diep effect en een ongeëvenaarde visuele ervaring.

Elegant zwevend effect

Vinica is aan de achterzijde uitgerust met een onzichtbaar aluminium frame, waardoor het kunstwerk een elegant zwevend effect krijgt wanneer het aan de muur hangt. Dit subtiele detail voegt een extra vleugje klasse en verfijning toe aan uw interieur.

Beperkte oplage

De exclusiviteit van Vinica wordt benadrukt door de beperkte oplage. Er zijn slechts 9 exemplaren beschikbaar op het formaat 100 x 100 cm, en daarnaast zijn er 5 exemplaren in een ‘open’ editie waarbij de kunstenaar vrij is om de afmetingen te bepalen. Dit maakt elk stuk uniek en waardevol.

Gemakkelijk online te bestellen

Het is eenvoudig om Vinica online aan te kopen via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen, zodat u snel kunt genieten van dit prachtige kunstwerk in uw eigen huis.