Rosier

1.695,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 9
Artikelnummer: PWTRC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Rosier: een kunstwerk op dibond

Ontdek de schoonheid van Rosier, een adembenemende foto op Dibond die de essentie van kunst en vakmanschap perfect weet te vangen. Dit kunstwerk is gedrukt op het beste professionele Fuji fotopapier en afgewerkt met anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas. Deze combinatie zorgt voor een diep, levendig effect dat je interieur naar een hoger niveau tilt.

Zwevende elegantie

Rosier is voorzien van een onzichtbaar aluminium frame aan de achterzijde, waardoor het kunstwerk elegant zwevend aan de muur hangt. Deze chique presentatie zorgt ervoor dat alle aandacht naar het kunstwerk zelf gaat, zonder afleiding.

Beperkte oplage

De exclusiviteit van Rosier wordt benadrukt door de beperkte oplage. Er zijn slechts 9 exemplaren beschikbaar op het formaat van 100 x 100 cm. Daarnaast biedt de kunstenaar een ‘open’ editie aan, waarbij de afmeting vrij te bepalen is. Voor andere formaten kun je altijd contact met ons opnemen.

Personaliseer je kunstervaring

Bij Amersfoort Art staan we klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte formaat voor jouw ruimte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Ervaar de tijdloze elegantie van Rosier en voeg een uniek stuk toe aan je kunstcollectie.