Ranoncule

1.495,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 9
  • Kunstuitleen 44,85 p/maand
  • U spaart 29,90 p/maand
Huur voor € 44,85 p/m
Artikelnummer: CGIUJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ranoncule – Een kunstwerk op dibond

Ontdek de betoverende schoonheid van Ranoncule, een adembenemende foto op dibond, gedrukt op het beste professionele Fuji fotopapier. Dit kunstwerk is voorzien van anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas, wat zorgt voor een prachtig diep effect en optimale bescherming.

Hoogwaardige afwerking

Ranoncule is aan de achterzijde uitgerust met een onzichtbaar aluminium frame, waardoor het kunstwerk een zwevend effect krijgt wanneer het aan de muur hangt. Dit geeft een extra vleugje elegantie aan uw interieur.

Beperkte oplage

Dit exclusieve kunstwerk is beschikbaar in een beperkte oplage van slechts 9 exemplaren op een formaat van 100 x 100 cm. Daarnaast zijn er 5 exemplaren in de ‘open’ editie, waarbij de kunstenaar de vrijheid heeft om de afmetingen te bepalen. Heeft u specifieke wensen wat betreft de afmetingen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Te bewonderen in onze galerie

Ranoncule is te zien in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Wilt u dit kunstwerk liever online aanschaffen? Dat kan ook eenvoudig via onze webshop.

Direct beschikbaar

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Zo kunt u snel genieten van dit prachtige kunstwerk in uw eigen huis.

Breng een bezoek aan Amersfoort Art en laat u verrassen door de schoonheid van Ranoncule.