Queen Anne’s Lace

1.695,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 9
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: ZHFWM Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Queen Anne’s Lace

Ontdek de betoverende schoonheid van Queen Anne’s Lace, een kunstwerk dat de essentie van verfijning en elegantie vastlegt. Deze adembenemende foto is gedrukt op hoogwaardig professioneel Fuji fotopapier en beschermd door anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas, wat zorgt voor een prachtig diep effect.

Exclusieve presentatie

Het kunstwerk is aan de achterzijde uitgerust met een onzichtbaar aluminium frame, waardoor het een zwevend effect aan de muur krijgt. Dit geeft het werk een chique uitstraling en maakt het een opvallende toevoeging aan elk interieur.

Beperkte oplage

De oplage van Queen Anne’s Lace is strikt gelimiteerd tot slechts 9 exemplaren in het formaat 100 x 100 cm. Daarnaast zijn er 5 exemplaren beschikbaar in een ‘open’ editie, waarbij de kunstenaar de vrijheid heeft om de afmetingen te variëren. Voor andere formaten kunt u gerust contact met ons opnemen.

Een unieke aanwinst

Met Queen Anne’s Lace haalt u niet alleen een kunstwerk van hoge kwaliteit in huis, maar ook een uniek stuk dat zowel modern als tijdloos is. Perfect voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Queen Anne’s Lace en ontdek hoe dit prachtige kunstwerk uw ruimte kan verrijken.