Prunellier

1.695,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 9
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: OHWVF Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Prunellier: een kunstwerk op dibond

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Ontdek de betoverende schoonheid van ‘Prunellier’, een indrukwekkende foto op Dibond, gedrukt op het beste professionele Fuji fotopapier. Dit kunstwerk is voorzien van anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas, wat zorgt voor een prachtig diep effect en een langdurige bescherming tegen verkleuring.

Elegant en zwevend aan de muur

Het werk is aan de achterzijde uitgerust met een aluminium frame dat niet zichtbaar is aan de voorzijde. Hierdoor lijkt het kunstwerk elegant en zwevend aan de muur te hangen, wat een chique uitstraling geeft aan elke ruimte.

Beperkte oplage voor exclusiviteit

‘Prunellier’ is beschikbaar in een zeer beperkte oplage, wat de exclusiviteit van dit kunstwerk benadrukt. Er zijn slechts 9 exemplaren beschikbaar in het formaat 100 x 100 cm, en daarnaast zijn er 5 exemplaren in een ‘open’ editie, waarbij de kunstenaar de vrijheid heeft om de afmetingen te bepalen.

Neem contact op voor maatwerk

Heeft u specifieke afmetingen in gedachten voor ‘Prunellier’? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen.