Narcisse

1.695,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 9
Artikelnummer: NOVQZ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Ontdek de exclusieve foto op Dibond: ‘Narcisse’

Hoogwaardige materialen voor een verbluffend effect

‘Narcisse’ is een prachtige foto op Dibond, gedrukt op het beste professionele Fuji fotopapier. Dit kunstwerk is voorzien van anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas, wat zorgt voor een mooi diep effect en bescherming biedt tegen schadelijke UV-stralen. Het resultaat is een kunstwerk dat niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Elegant en zwevend aan de muur

De achterzijde van ‘Narcisse’ is uitgerust met een aluminium frame dat niet zichtbaar is aan de voorzijde. Dit frame zorgt ervoor dat het kunstwerk een beetje zwevend aan de muur hangt, wat een chique en moderne uitstraling geeft aan elke ruimte waar het wordt opgehangen.

Beperkte oplage voor exclusiviteit

‘Narcisse’ is verkrijgbaar in een beperkte oplage, wat de exclusiviteit van dit kunstwerk benadrukt. Er zijn slechts 9 exemplaren beschikbaar in het formaat 100 x 100 cm. Daarnaast is er een ‘open’ editie waarin de kunstenaar vrij is om de afmeting te bepalen. Dit maakt elk stuk uniek en bijzonder.

Op maat gemaakte formaten

Heeft u specifieke wensen voor de afmetingen van ‘Narcisse’? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over andere formaten. Wij helpen u graag om het perfecte kunstwerk voor uw ruimte te creëren.