Mimosa

1.695,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 9
Artikelnummer: DMWBN Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Mimosa: een kunstwerk op dibond

Ontdek de betoverende schoonheid van Mimosa, een prachtige foto op Dibond die een vleugje verfijning aan elke ruimte toevoegt. Dit indrukwekkende kunstwerk is gedrukt op het beste professionele Fuji fotopapier, wat zorgt voor levendige kleuren en een uitzonderlijke helderheid. Het geheel is afgewerkt met anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas, wat een prachtig diep effect creëert en tegelijkertijd jouw kunstwerk beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

Zwevend effect aan de muur

De achterkant van Mimosa is voorzien van een onzichtbaar aluminium frame, waardoor het kunstwerk een elegant zwevend effect krijgt wanneer het aan de muur hangt. Dit subtiele detail draagt bij aan de chique uitstraling van het geheel en maakt het een echte blikvanger in elke kamer.

Beperkte oplage

Mimosa is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van slechts 9 exemplaren op het formaat 100 x 100 cm. Daarnaast is er een ‘open’ editie waarin de kunstenaar de vrijheid heeft om de afmetingen te bepalen. Dit maakt elk stuk uniek en bijzonder. Voor andere formaten kun je gerust contact met ons opnemen; we helpen je graag verder.

Haal een uniek kunstwerk in huis

Met Mimosa haal je niet alleen een uniek kunstwerk in huis, maar ook een stukje vakmanschap en creativiteit. Perfect voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar iets speciaals om hun interieur te verrijken.