Lavas

1.695,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 9
Artikelnummer: KAMPX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Ontdek ‘Lavas’: een kunstwerk op dibond

Hoogwaardige materialen en afwerking

‘Lavas’ is een schitterende foto op dibond, afgedrukt op het beste professionele Fuji fotopapier. Voor een extra dimensie en bescherming is het kunstwerk voorzien van anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas. Deze combinatie zorgt voor een prachtig diep effect dat elke ruimte verfraait.

Elegant en zwevend ophangsysteem

Aan de achterzijde van ‘Lavas’ bevindt zich een onzichtbaar aluminium frame, waardoor het kunstwerk een zwevend effect krijgt wanneer het aan de muur hangt. Dit geeft een chique en moderne uitstraling die perfect past in elk interieur.

Beperkte oplage en unieke formaten

‘Lavas’ is verkrijgbaar in een beperkte oplage van slechts 9 exemplaren op het formaat 100 x 100 cm. Daarnaast zijn er 5 exemplaren beschikbaar in een ‘open’ editie, waarbij de kunstenaar vrij is om de afmeting te bepalen. Voor andere formaten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact en maatwerk

Heeft u specifieke wensen of vragen over andere formaten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en maatwerkoplossingen. Wij helpen u graag verder om ‘Lavas’ perfect te laten passen in uw ruimte.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art combineren we galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij onder één dak. Dit betekent dat u niet alleen een prachtig kunstwerk aanschaft, maar ook kunt rekenen op deskundig advies en hoogwaardige afwerking. Ontdek de schoonheid van ‘Lavas’ en voeg een uniek stuk toe aan uw collectie.