Camelia

1.395,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 9
  • Kunstuitleen 41,85 p/maand
  • U spaart 27,90 p/maand
Huur voor € 41,85 p/m
Artikelnummer: NHOYE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Camelia: een exclusief kunstwerk op Dibond

Ontdek de schoonheid van ‘Camelia’

‘Camelia’ is een schitterende foto op Dibond, geprint op het beste professionele Fuji fotopapier. Het werk is afgewerkt met anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas, wat zorgt voor een prachtig diep effect.

Stijlvolle presentatie

Het kunstwerk is aan de achterzijde voorzien van een aluminium frame dat aan de voorzijde niet zichtbaar is. Dit zorgt ervoor dat ‘Camelia’ een zwevend effect krijgt wanneer het aan de muur hangt, wat een chique uitstraling geeft aan uw interieur.

Beperkte oplage

‘Camelia’ is beschikbaar in een beperkte oplage van slechts 9 exemplaren in het formaat 100 x 100 cm. Daarnaast zijn er 5 exemplaren beschikbaar in een ‘open’ editie, waarbij de kunstenaar vrij is om de afmetingen te bepalen.

Te bewonderen in onze galerie

U kunt ‘Camelia’ bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het kunstwerk beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het tijdelijk kunt huren en thuis van deze schoonheid kunt genieten.

Online aankoop mogelijk

Het is ook mogelijk om ‘Camelia’ online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Retourbeleid

Bij aankoop van ‘Camelia’ heeft u altijd 14 dagen recht van retour.

Voeg een uniek en stijlvol kunstwerk toe aan uw collectie met ‘Camelia’. Bezoek onze galerie in Amersfoort of bestel eenvoudig online.