Camelia – Miniatuur

169,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas
  • Afmeting 35 x 35 cm
  • Oplage 30
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 5,07 p/maand
  • U spaart 3,38 p/maand
Huur voor € 5,07 p/m
Artikelnummer: XMBOF Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Camelia – miniatuur

Unieke foto op dibond

De “Camelia – Miniatuur” is een adembenemende foto op Dibond, gedrukt op het allerbeste professionele Fuji fotopapier. Dit kunstwerk is afgewerkt met glanzend UV-werend acrylaatglas, wat zorgt voor een helder en diep visueel effect.

Chique en zwevend aan de muur

Aan de achterzijde van het werk bevindt zich een aluminium frame dat niet zichtbaar is vanaf de voorzijde. Dit zorgt ervoor dat het kunstwerk een elegant, zwevend effect creëert wanneer het aan de muur wordt gehangen. Een verfijnde toevoeging aan elk interieur.

Beperkte oplage

Deze miniatuuruitgave van “Camelia” is gelimiteerd tot slechts 30 exemplaren. Dit maakt het niet alleen een prachtige toevoeging aan uw kunstcollectie maar ook een exclusief stuk dat slechts weinigen in bezit zullen hebben.

Beschikbaar in galerie en kunstuitleen

U kunt “Camelia – Miniatuur” bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Voor degenen die liever online winkelen, is dit kunstwerk ook beschikbaar voor online aankoop.

14 dagen retourrecht

Bij aankoop van “Camelia – Miniatuur” heeft u altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart uw keuze kunt maken.