Allium

1.395,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage 9
  • Kunstuitleen 41,85 p/maand
  • U spaart 27,90 p/maand
Huur voor € 41,85 p/m
Artikelnummer: BMYAT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Allium: een kunstwerk op hoogwaardig Dibond

Ontdek de betoverende schoonheid van ‘Allium’, een adembenemende foto vervaardigd op hoogwaardig Dibond. Dit kunstwerk is gedrukt op professioneel Fuji-fotopapier en afgewerkt met anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas. Deze combinatie zorgt voor een indrukwekkend diepte-effect dat elke ruimte tot leven brengt.

Elegant zwevend aan de muur

‘Allium’ is voorzien van een aluminium frame aan de achterkant, waardoor het kunstwerk elegant zwevend aan de muur kan worden opgehangen. Deze stijlvolle ophangmethode geeft uw interieur een moderne en verfijnde uitstraling.

Beperkte oplage voor exclusiviteit

Het kunstwerk ‘Allium’ is beschikbaar in een beperkte oplage van slechts 9 exemplaren in het formaat 100 x 100 cm. Daarnaast zijn er 5 exemplaren in de ‘open’ editie, waarbij de kunstenaar vrij is om de afmetingen te kiezen. Deze exclusiviteit maakt ‘Allium’ een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Beschikbaar in onze galerie en online

U kunt ‘Allium’ bewonderen in onze galerie in Amersfoort, waar het kunstwerk ook beschikbaar is voor kunstuitleen. Bovendien kunt u dit prachtige kunstwerk eenvoudig online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te plannen, zodat u snel kunt genieten van dit unieke kunstwerk.