Victorian Dreams

1.995,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas (anti-reflex)
  • Afmeting 90 x 135 cm
  • Oplage 9
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: MFYHD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Victorian Dreams – een betoverende foto op dibond

Ontdek de schoonheid van Victorian Dreams, een adembenemende foto op dibond, gecreëerd door de getalenteerde Nederlandse fotografe Tanneke Peetoom. Dit kunstwerk is gedrukt op het beste professionele Fuji fotopapier en voorzien van anti-reflecterend UV werend acrylaatglas. Dit zorgt voor een prachtig diep effect, waardoor de kleuren nog levendiger en intenser worden weergegeven.

Unieke ophangmethode

Victorian Dreams is aan de achterzijde uitgerust met een aluminium frame, dat niet zichtbaar is aan de voorzijde. Hierdoor kan het kunstwerk op een elegante, zwevende manier aan de muur worden gehangen. Deze methode geeft een extra dimensie aan het kunstwerk en zorgt voor een moderne uitstraling in uw interieur.

Beschikbaar in onze galerie en kunstuitleen

Dit indrukwekkende kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is Victorian Dreams beschikbaar via onze kunstuitleen. Of u nu wilt kopen of huren, bij Amersfoort Art bieden wij flexibele opties die aansluiten bij uw wensen.

Online aankoop mogelijk

Het is ook mogelijk om Victorian Dreams online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over Tanneke Peetoom

Tanneke Peetoom is een autodidactische fotografe, geboren in 1967 in Nederland. Haar passie voor fotografie begon in 2010 toen zij haar eerste camera kreeg van haar man. Sindsdien heeft ze een unieke stijl ontwikkeld, gekenmerkt door heldere portretfoto’s met natuurlijk licht en een romantische uitstraling. Ze gebruikt vaak antieke haarstijlen en kleding in haar werk.

Bijzondere kenmerken van haar werk

Tanneke fotografeert kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, waarbij ze de puurheid en kwetsbaarheid van het kind benadrukt, met een speciale focus op de ogen. Haar werk is meerdere malen gepubliceerd in tijdschriften, en ze heeft al negen boekomslagen ontworpen. Bovendien is ze vermeld in het boek ‘De nieuwe Nederlandse fotografietalenten’.

Prestigieuze prijzen

Onlangs heeft Tanneke de tweede prijs gewonnen bij de prestigieuze Europese fotowedstrijd PX3 Prix de la Photography Paris met haar foto ‘Eva, the girl with the veil’.

Bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie over het huren of kopen van kunstwerken van Tanneke Peetoom, en ontdek hoe u uw interieur kunt verrijken met de betoverende schoonheid van Victorian Dreams.