Innocence

1.995,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas (anti-reflex)
  • Afmeting 90 x 135 cm
  • Oplage 9
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: ZEBKP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtige foto op dibond van Tanneke Peetoom

Deze prachtige foto op dibond is gedrukt op het beste professionele Fuji fotopapier en voorzien van anti-reflecterend UV werend acrylaatglas, voor een mooi diep effect waardoor de kleuren nóg mooier tot hun recht komen. Het werk is aan de achterzijde voorzien van een (aan de voorzijde niet zichtbaar) aluminium frame, zodat het een beetje zwevend aan de muur kan worden gehangen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen.

Ontdek de unieke stijl van Tanneke Peetoom

Tanneke Peetoom is een Nederlandse fotografe, autodidact, geboren in 1967, getrouwd en moeder van twee tienerdochters. In oktober 2010 kreeg zij haar eerste camera van haar man en fotografie is sindsdien haar grote passie. Ze begon met het maken van foto’s van haar dochters en vervolgens vriendinnen van haar dochters. Deze foto’s verschenen op social media en kort daarna kreeg ze haar eerste opdrachten.

Romantische portretfotografie met natuurlijk licht

Tanneke heeft haar eigen unieke stijl ontwikkeld. Heldere portretfoto’s, altijd gemaakt met natuurlijk licht en een romantische uitstraling. Ze gebruikt antieke haarstijlen en kleding om de tijdloze schoonheid van haar onderwerpen vast te leggen.

De puurheid en kwetsbaarheid van kinderen

Ze fotografeert kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. Ze benadrukt de puurheid en kwetsbaarheid van het kind met als focuspunt de ogen. Haar werk heeft meerdere publicaties in tijdschriften verzorgd, al negen bookcovers gemaakt en is vermeld in het boek ‘De nieuwe Nederlandse fotografietalenten’.

Prijswinnende fotografie

Onlangs heeft Tanneke de tweede prijs gewonnen bij een prestigieuze Europese fotowedstrijd: PX3 Prix de la Photography Paris met haar foto ‘Eva, the girl with the veil’.