Gypsum Rain

1.995,00

  • Techniek Fotografie achter acrylglas (anti-reflex)
  • Afmeting 90 x 135 cm
  • Oplage 9
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: NGWKY Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Gypsum Rain – een betoverende foto op Dibond

Ontdek de magie van Gypsum Rain, een adembenemende foto op Dibond, gecreëerd door de getalenteerde Nederlandse fotografe Tanneke Peetoom. Dit kunstwerk is gedrukt op het beste professionele Fuji fotopapier en voorzien van anti-reflecterend UV-werend acrylaatglas. Deze combinatie zorgt voor een prachtig diep effect, waardoor de kleuren nog levendiger en intenser worden weergegeven.

Unieke presentatie en hoogwaardige afwerking

Het kunstwerk is aan de achterzijde voorzien van een aluminium frame, dat aan de voorzijde niet zichtbaar is. Dit frame zorgt ervoor dat Gypsum Rain op een elegante manier zwevend aan de muur kan worden opgehangen. Hierdoor komt het kunstwerk volledig tot zijn recht in elke ruimte.

Beschikbaar in onze galerie en kunstuitleen

Gypsum Rain is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. U kunt dit prachtige kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Uiteraard heeft u altijd 14 dagen recht van retour.

Kunstwerken van Tanneke Peetoom kopen of huren?

De kunstwerken van Tanneke Peetoom zijn bij Amersfoort Art zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website.

Over Tanneke Peetoom

Tanneke Peetoom is een autodidactische Nederlandse fotografe, geboren in 1967. Haar passie voor fotografie begon in oktober 2010 toen ze haar eerste camera van haar man kreeg. Ze begon met het fotograferen van haar dochters en hun vriendinnen, wat al snel leidde tot haar eerste opdrachten dankzij social media.

Tanneke heeft een unieke stijl ontwikkeld met heldere portretfoto’s, altijd gemaakt met natuurlijk licht en een romantische uitstraling. Ze gebruikt antieke haarstijlen en kleding en legt de nadruk op de puurheid en kwetsbaarheid van kinderen, met een speciale focus op de ogen. Haar werk is gepubliceerd in diverse tijdschriften, en ze heeft meerdere bookcovers verzorgd. Ze wordt ook vermeld in het boek ‘De nieuwe Nederlandse Fotografietalenten’.

Onlangs won Tanneke de tweede prijs bij de prestigieuze Europese fotowedstrijd PX3 Prix de la Photography Paris met haar foto ‘Eva, the girl with the veil’.