Wildest Dreams

4.495,00

  • Techniek Mixed Media
  • Afmeting 123 x 153 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 449,50 rentevrij
  • Inclusief Lijst
Artikelnummer: ZHRQO Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen

Beschrijving

Wildest Dreams – een kunstwerk van SoSerge

Een krachtig en uniek portret

‘Wildest Dreams’ is een absoluut topstuk van de gerenommeerde kunstenaar SoSerge. Dit indrukwekkende portret is ontstaan middels AI en vervaardigd met diverse materialen zoals acrylverf, spraypaint en epoxy, wat resulteert in een verbluffend en dynamisch effect.

Unieke straatposters en formaat

De straatposters die in dit kunstwerk zijn verwerkt, zijn afkomstig uit Kopenhagen. Het schilderij is een unica en heeft een indrukwekkend formaat van 123x153cm, inclusief lijst. Dit maakt ‘Wildest Dreams’ een opvallend en uniek stuk voor elke ruimte.

Handgemaakte aluminium lijst met bladgoud

De kunstenaar heeft het kunstwerk voorzien van een handgemaakte, aluminium lijst die is bewerkt met bladgoud. Deze luxe afwerking voegt een extra dimensie toe aan het kunstwerk en benadrukt de exclusiviteit ervan.

Gesigneerd en gecertificeerd

‘Wildest Dreams’ is aan de achterzijde op unieke wijze gesigneerd door de kunstenaar en wordt geleverd met een Certificaat van Echtheid, wat de authenticiteit van het kunstwerk garandeert.

Bezoek onze galerie of vraag een proefplaatsing aan

Dit kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Bent u geïnteresseerd in een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.