Mickey Loves Amy

995,00

  • Techniek Mixed media op linnen
  • Afmeting 105 x 145 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: DERKO Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Fraai portret van Amy Winehouse door Ronald Chapeau

Unieke creatie met zeefdruk en collage technieken

Ontdek dit prachtige portret van Amy Winehouse, gecreëerd door de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ronald Chapeau. Ronald combineert zeefdruk en collage technieken en bewerkt elk kunstwerk met dikke acrylverf. Elk stuk in deze serie is met de hand beschilderd en bewerkt, wat resulteert in unieke monotypes. Het schilderij is opgespannen op een 4 cm dik doek, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen.

Beschikbaar voor aankoop en kunstuitleen

Dit bijzondere kunstwerk is zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen. Profiteer van de flexibiliteit die onze kunstuitleen biedt: een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een ander kunstwerk te huren of kopen.

Over Ronald Chapeau

Een meester in zeefdruk en creativiteit

Ronald Chapeau (Den Haag, 1969) is een gerenommeerd Nederlands kunstenaar met een achtergrond als ambachtelijk zeefdrukker. Na jarenlange ervaring met het zeefdrukken van werken van onder andere Herman Brood en Corneille, heeft Ronald zijn artistieke inzicht, creativiteit en passie voor kunst gecombineerd op het doek. Zijn werk is een mix van pop art, surrealisme, figuratief en populistisch, geïnspireerd door grootheden zoals Andy Warhol en Herman Brood.

Unieke details en moderne invloeden

Ronald Chapeau’s kunstwerken zijn rijk aan originele details en moderne invloeden. Van aankondigingsposters voor het Stedelijk Museum tot oude kranten uit de hele wereld, zijn werk is een boeiende mix van elementen die elk kunstwerk uniek maken. Zijn techniek en stijl maken zijn werk eigentijds en modern, perfect voor elke kunstliefhebber.

Schilderijen van Ronald Chapeau kopen of huren?

De kunstwerken van Ronald Chapeau zijn beschikbaar bij Amersfoort Art, zowel voor aankoop als via onze kunstuitleen. De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website en ontdek de mogelijkheden om uw interieur te verrijken met het werk van Ronald Chapeau. Bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.