It’s me McQueen

995,00

  • Techniek Mixed media op linnen
  • Afmeting 105 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: WIXXJ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

It’s me McQueen door Ronald Chapeau

Mr. Cool, stijl-icoon en topacteur Steve McQueen is vereeuwigd in het kunstwerk It’s me McQueen door Ronald Chapeau. Dit unieke kunstwerk combineert zeefdruk- en collagetechnieken, afgewerkt met dikke lagen acrylverf, waardoor elk stuk in deze serie een uniek karakter krijgt. Het schilderij is opgespannen op een 4 cm dik doek met doorgeschilderde zijkanten, klaar om direct aan de muur te hangen.

Unieke kunstwerken van Ronald Chapeau

Ronald Chapeau, geboren in Den Haag in 1969, is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar met een achtergrond als ambachtelijk zeefdrukker. Zijn jarenlange ervaring met het zeefdrukken van werken van onder andere Herman Brood en Corneille heeft hem geïnspireerd om zijn artistieke visie en creativiteit op het doek tot uiting te brengen. Chapeau’s techniek omvat het gebruik van unieke aankondigingsposters van het Stedelijk Museum en oude kranten van over de hele wereld, wat zijn werken een rijke, volle uitstraling geeft. Elk kunstwerk bevat originele details die elementen van pop art, surrealisme, figuratief en populisme combineren, geïnspireerd door grootheden als Andy Warhol en Herman Brood.

Schilderijen van Ronald Chapeau kopen of huren?

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Ronald Chapeau zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een ander kunstwerk te kopen of te huren. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bezoek onze website voor de voorwaarden en meer informatie.

Alle kunstwerken worden geleverd met een certificaat van echtheid.