Hot Coffee

995,00

  • Techniek Mixed media op linnen
  • Afmeting 110 x 145 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: EKSHJ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Hot Coffee: een uniek kunstwerk van Ronald Chapeau

Unieke technieken en materialen

Hot Coffee is een indrukwekkend kunstwerk van de Nederlandse kunstenaar Ronald Chapeau. Ronald maakt gebruik van een combinatie van zeefdruk- en collagetechnieken, die hij vervolgens bewerkt met dikke acrylverf. Hierdoor is elk monotype uit deze serie uniek. Het kunstwerk is opgespannen op een 4 cm dik doek, waarvan de zijkanten zijn doorgeschilderd. Dit betekent dat het direct klaar is om aan de muur te hangen!

Beschikbaarheid en authenticiteit

Hot Coffee is zowel via onze kunstuitleen als online te koop. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van een origineel werk van Ronald Chapeau.

Over Ronald Chapeau

Ronald Chapeau (Den Haag, 1969) is een Nederlandse kunstenaar met een achtergrond als ambachtelijk zeefdrukker. Na jarenlange ervaring met zeefdrukken voor onder andere Herman Brood en Corneille, besloot Ronald zijn artistieke inzicht en passie voor kunst te combineren op het doek. Zijn werk kenmerkt zich door een unieke techniek en een mix van pop art, surrealisme, figuratieve en populistische elementen. Inspiratiebronnen zijn onder andere Andy Warhol en Herman Brood.

Schilderijen van Ronald Chapeau kopen of huren?

De kunstwerken van Ronald Chapeau zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.